Salut ! Echipa Bcs16 România îți mulțumește că arunci un ochi pe site-ul nostru și sperăm că o să cumperi boost de la noi cândva pentru că noi nu plecam nicăieri! Tot pe www.bcs16.ro rămânem !

Regulament

Regulament - www.bcs16.ro

Regulament - Bcs16.RoATENȚIE: Nu săriți peste reguli, citițile pe toate foarte atent și de fiecare dată înainte de plata boostului!

Regulament - Bcs16.RoATENȚIE: Reguli necesare pentru toate serverele ce se află în lista cu servere boostate !
Regulament - Bcs16.Ro1. Fără slowhacking fară pluginuri de genul: binduri, auto connect, game menu, trackerui, nexon, pheonix sau xredirect.
Regulament - Bcs16.Ro2. Este interzis să aveți pluginurile urmatoare pe server : High Ping Kicker, amx_pika / exterminate / destroy sau orice alte pluginuri de acest gen .
Regulament - Bcs16.Ro3. Este interzis slotul rezervat pentru admini deoarece daca serverul este 31/32 o mare cantitate de jucători vor fi irosiți neavând cum să intre fără slot.
Regulament - Bcs16.Ro4. Fără nici un fel de plugin care schimbă în mod automat orice din clientul jocului (setări, fișiere, nume, etc.).
Regulament - Bcs16.Ro5. Este interzis, boostarea redirectelor(serverelor false) .
Regulament - Bcs16.Ro6. În cazul unei defecțiuni tehnice (addons/server) avem dreptul de a suspenda boostul până la rezolvarea problemei.
Regulament - Bcs16.Ro7. După plata boostului, ip-ul serverului nu se poate schimba indiferent de motiv. Asigurați-vă înainte de a boosta, că hostul este stabil.
Regulament - Bcs16.Ro8. Din momentul în care plătiți boostul sunteți de acord cu regulamentul în cazul în care nu l-ați citit o faceți pe propria răspundere.
Regulament - Bcs16.Ro9. Pentru orice nelămurire vă rugăm să apasati tabul „Contact / Suport” sau să ne trimiteți un mesaj pe adresa noastră de facebook „Bcs16.Ro” .

Regulament - Bcs16.Ro Nu ne facem responsabili dacă serverele dumneavoastră nu sunt setate cum trebuie sau firma de hosting lasă de dorit (lipsa protectie, vulnerabilități la flood DDoS, dedicatele au o conexiune proastă, etc), aceste lucruri ducând la un număr mic de playeri redirecționați pe serverele dumneavoastră.
Regulament - Bcs16.Ro Asigurati-vă ca serverele sunt protejate împotriva diferitelor exploituri care modifică clientul de Counter-Strike, orice modificare a clientului de Counter-Strike va duce la eliminarea serverului din lista de boost fără refund.
Regulament - Bcs16.Ro Sunt zile în care numarul de jucatori scade considerabil, nu este din vina noastră, sunt zile și zile, vă rugăm nu ne întrebați de ce azi stau serverele prost. Nu depinde de noi acest lucru. Noi facem tot posibilul să aducem o cantitate cât mai mare de jucători pe serverele dumneavoastră, dar uneori factorii externi (vreme, vacanță, sărbători, etc) influențează și numarul jucătorilor.

Regulament - Bcs16.RoEchipa Bcs16.Ro își rezervă dreptul de a schimba sau modifica regulile de mai sus fără o înștiințare în prealabil, totodată iși rezervă dreptul să steargă/baneze orice ip care consideră că încalcă regulamentul specificat mai sus fără a returna banii clienților.

Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start