Salut și bine ai venit pe www.bcs16.ro dragă vizitatorule/posibil viitor client !

Regulament

Regulament - www.bcs16.ro

Regulament - Bcs16.RoATENȚIE: Nu săriți peste reguli, citițile pe toate foarte atent și de fiecare dată înainte de a achiziționa serviciile noastre!

Regulament - Bcs16.RoATENȚIE: Reguli necesare pentru toate serverele ce achiziționează sau au achiziționat serviciile noastre !
Regulament - Bcs16.Ro1. Fără slowhacking, fară pluginuri de genul: binduri, auto connect, game menu, trackerui, nexon, pheonix sau xredirect.
Regulament - Bcs16.Ro2. Este interzis să aveți pluginurile urmatoare pe server : High Ping Kicker, amx_pika / exterminate / destroy sau orice alte pluginuri de acest gen .
Regulament - Bcs16.Ro3. Este interzis slotul rezervat pentru admini deoarece daca serverul este 31/32 o mare cantitate de jucători vor fi irosiți neavând cum să intre fără slot.
Regulament - Bcs16.Ro4. Fără nici un fel de plugin care schimbă în mod automat orice din clientul jucătoru-lui (setări, fișiere, nume, etc.).
Regulament - Bcs16.Ro5. Este interzis, boostarea redirectelor(serverelor false) .
Regulament - Bcs16.Ro6. În cazul unei defecțiuni tehnice (addons/găzduire server) vă rugăm să ne anunțați altfel avem dreptul de a suspenda boostul până la rezolvarea problemei iar zilele în care a fost suspendat boostul, nu se vor mai putea recupera doar în cazul în care ne anunțați dvs. că aveți probleme cu serverul.
Regulament - Bcs16.Ro7. După plată, ip-ul serverului nu se poate schimba doar în cazul în care schimbați găzduirea. Schimbarea ipu-lui se poate face doar o singură dată de la achiziționarea serviciilor noastre!
Regulament - Bcs16.Ro8. Din momentul în care plătiți, sunteți de acord cu regulamentul nostru. În cazul în care nu l-ați citit o faceți pe proprie răspundere.
Regulament - Bcs16.Ro9. Pentru orice nelămurire vă rugăm să apasati tabul „Contact / Suport” sau să ne trimiteți un mesaj pe adresa noastră de facebook „Bcs16.Ro” .

Regulament - Bcs16.Ro Nu ne facem responsabili dacă serverele dumneavoastră nu sunt setate cum trebuie sau firma de hosting lasă de dorit (lipsa protectie, vulnerabilități la flood DDoS, dedicatele au o conexiune proastă, etc), aceste lucruri ducând la un număr mic de playeri redirecționați pe serverele dumneavoastră.
Regulament - Bcs16.Ro Asigurati-vă ca serverele sunt protejate împotriva diferitelor exploituri care modifică clientul de Counter-Strike, orice modificare a clientului de Counter-Strike va duce la eliminarea serverului din lista de boost fără refund.
Regulament - Bcs16.Ro Sunt zile în care numarul de jucatori scade considerabil, nu este din vina noastră, sunt zile și zile, vă rugăm nu ne întrebați de ce azi stau serverele prost. Nu depinde de noi acest lucru. Noi facem tot posibilul să aducem o cantitate cât mai mare de jucători pe serverele dumneavoastră, dar uneori factorii externi (vreme, vacanță, sărbători, etc) influențează și numarul jucătorilor.

Regulament - Bcs16.RoEchipa Bcs16.Ro își rezervă dreptul de a schimba sau modifica regulile de mai sus fără o înștiințare în prealabil, totodată iși rezervă dreptul să steargă/baneze orice ip care consideră că încalcă regulamentul specificat mai sus fără a returna banii clienților.