Regulament - www.bcs16.ro

Regulament

Regulament - Bcs16.RoATENȚIE: Nu săriți peste reguli, citițile pe toate foarte atent și de fiecare dată înainte de plata boostului!

Regulament - Bcs16.RoATENȚIE: Reguli necesare pentru toate boosturile !
Regulament - Bcs16.RoFără slowhacking fară pluginuri de genul: binduri, auto connect, game menu, trackerui, nexon, pheonix sau xredirect.
Regulament - Bcs16.RoEste interzis pluginul de High Ping Kicker sau orice alt plugin care dă jucătorii afară în mod automat !
Regulament - Bcs16.RoEste interzis slotul rezervat pentru admini deoarece daca serverul este 31/32 o mare cantitate de jucători vor fi irosiți neavând cum să intre fără slot.
Regulament - Bcs16.RoFără nici un fel de plugin care schimbă în mod automat orice din clientul jocului (setări, fișiere, nume, etc.).
Regulament - Bcs16.RoEste interzis să aveți pluginurile urmatoare pe server : amx_pika / exterminate / destroy sau orice alt plugin de acest gen .
Regulament - Bcs16.RoEste interzis, boostarea redirectelor(serverelor false) .
Regulament - Bcs16.RoÎn cazul unei defecțiuni tehnice (addons/server) avem dreptul de a suspenda boostul până la rezolvarea problemei.
Regulament - Bcs16.RoDupă plata boostului, ip-ul serverului nu se poate schimba indiferent de motiv. Asigurați-vă înainte de a boosta, că hostul este stabil.

Regulament - Bcs16.RoEchipa Bcs16.Ro își rezervă dreptul de a schimba sau modifica regulile de mai sus fără o înștiințare în prealabil, totodată iși rezervă dreptul să baneze orice ip care consideră că încalcă regulamentul specificat mai sus.

Regulament - Bcs16.RoRegulament modificat pe 29.09.2017 : Se acceptă servere de la toate firmele de găzduire counter strike 1.6 !