Salut și bine ai venit pe www.bcs16.ro dragă vizitatorule/posibil viitor client !

Recomandări

Bcs16 România a creat acest articol pentru a vă face o listă cu recomandări pentru ca serverul dumneavostră să nu aibă probleme cu conectarea jucătorilor pe server !

– Fișierul motd.txt din serverul de counter-strike situat în directorul cstrike trebuie să fie gol sau trebuie șters de tot. Din cauza acestui motd.txt mulți jucatori care folosesc versiuni Counter-Strike 1.6 Non-Steam
primesc erori în momentul în care intra pe server.

– Sugerăm să reduceți cantitatea de resurse care se descarcă de pe server pe cât mai mult posibil. Din cauza resurselor multe (modele la arme, modele la hărți, sunete foarte multe, etc) foarte mulți jucători dau cancel, nu așteptă să se descarce toate resursele, iar în cazul în care aveți resurse multe, verificați să fie și în download url-ul pus în server.cfg și verificați cât timp se stă la descărcat acele resurse folosind o versiune de Counter-Strike 1.6 nou instalată fără resurse deja descărcate în ea. O versiune curată a jocului CS 1.6 poate fi descărcată de aici : DOWNLLOAD AICI
Țineți minte că deși aveți fast download, multor străini sau jucătorilor ce au internet slab li se descarcă resursele cu viteze mici.

– Verificați ca serverul să fie non-steam, pentru că majoritatea jucătorilor din boost sunt non-steam și nu pot intra pe un server steam-only.

– Sugerăm să folosiți plugin-ul pingfaker de ascundere a ping-ului pentru că foarte mulți jucători vor rămâne mult mai mult timp la joc, în același timp trebuie să introduceți urmatoarele cvar-uri în amxx.cfg sau server.cfg :
– pingfake_enable 1
– pingfake_ping 18
– pingfake_flux 13

– Nu recomandam utilizarea pluginului High ping kicker însă în cazul în care folosiți high ping kicker, sugerăm să îl puneți să dea kick celor cu lag peste 400, nu mai jos!

– Căutați dproto.cfg (poate fi găsit ori direct în server ori în directorul cstrike) și trebuie să modificați urmatoarele cvar-uri :
– FakePlayers_AntiReconnect în loc de 1 să îl setați 0
– FakePlayers_BanTime în loc de 120 să îl setați -1

– Nu folosiți pe server urmatoarele plugin-uri :
– Loadingmenu.amxx , gamemenu.amxx, Trackerui.dll sau orice alt plugin care modifică meniul sau fișiere/comenzi din cs-ul jucatorului pentru că este interzis !
– Plugin-uri care arată în chat la fiecare jucator care se conectează sau deconectează (aglomerează serverul și cauzează bug-uri)

– Mențineți un număr cât mai mic de mesaje în hud sau în chat pentru a nu afecta serverul.

– În directorul maps, ștergeți fișierele .res corespunzătoare hărților clasice (de_dust2, de_inferno, de_nuke etc.) din cauză că conțin resurse inexistente care pornesc la descărcat
Atentie! Doar pentru hărțile clasice, a nu se șterge fișierele .res pentru hărți zombie, gungame și a celorlalte mod-uri.

– Aveți grijă cu hărțile facute de 32 slot-uri (exemplu: de_train32 , de_kabul32, de_tuscan32 etc.) pentru că există foarte multe versiuni pe internet și se întâmplă des ca jucătorului care
încearcă să se conecteze pe server, să îi difere harta față de cea pe care o aveți pe server, și automat nu poate intra.

– În cazul în care nu prea vi se conectează jucatori pe server dupa ce l-ați boostat, adăugați urmatoarele cvar-uri în server.cfg :
– max_queries_sec_global 0
– max_queries_sec 0
– sv_enableoldqueries 1
– mp_autokick 0

– Recomandam ca numarul de resurse descarcate de pe server sa fie cat mai mic. Daca insa aveti un numar mare de resurse, verificati ca downloadurl-ul dumneavoastra poate sa trimita rapid fisierele catre clientul playerilor.

– Recomandam sa aveti un numar mare de admini, astfel numarul de playeri care incearca sa triseze sa fie cat mai mic sau chiar 0.

– Numarul de playeri care utilizeaza masterserverul nostru oscileaza in fiecare zi, astfel pot exista zile in care sa intre mai putini playeri sau mai multi.

– Pentru ca playerii sa joace pe serverul dumneavoastra cat mai mult, va recomandam sa aveti un staff de admini bine pus la punct sau un sistem anti-cheat care sa impiedice playerii care utilizeaza hack-uri/cheat-uri.

– Jocul Counter-Strike 1.6 a fost distrus în urma update-urilor din ultimii ani și au apărut cat mai multe bug-uri, de aceea vă sugeram să il țineși cât mai simplu fără plugin-uri și resurse inutile pe el.