Despre noi

Cine sunt și ce servicii oferim?
Sunt un baiat din Iași, mă pricep cât de cât în domeniul IT și vreau să ofer tuturor clienților boost counter-strike 1.6 la prețuri avantajoase, calitate și profesionalism în același timp !

De unde provin jucătorii?
Jucatorii ce intră pe serverele clienților, provin fie din propriul și privatul nostru MasterServer fie dintr-o platformă de repartizare .

Câți jucători folosesc platforma de repartizare?
Pentru această întrebare, nu am cum să vă spun câți la % din jucători, folosesc platforma de repartizare, pentru că, e decizia jucatorilor, dacă folosesc platforma de repartizare sau nu. Tot ce vă pot spune este că, atât jucătorii ce folosesc cs-urile noastre, cât și jucătorii ce provin din redirecte, pot folosi platforma de repartizare.

Cum măriți numarul de jucatori în MasterServer și Platforma de repartizare?
Ca să mărim numarul jucătorilor în MasterServer  și în Platforma de repartizare folosim site-uri de download cs 1.6 pentru a aduna jucători noi în fiecare zi.

Cum pot cumpăra boost ?
Dacă dorești să cumperi boost, trebuie să plătești o taxă săptămânală, lunară sau trimestrială. Taxa pentru boost(Jucători) o găsești la secțiunea Prețuri Boost .

Ce jucători îmi vor intra pe server?
Jucatorii ce vor intra pe server sunt din toate țările inclusiv România .
O parte din jucători au unul din numele: BCS16 – Player, <BCS16> PlayerJucator – www.bcs16.ro , Player – www.bcs16.ro, <CS:GO> Player, <Long Horn> Player, <XTCS> Player, <Hell> Player, <War> Player, <Insurgency> Player, s.m.d.p, pentru că fișierul config este read only, chiar dacă schimbă numele, când revin în cs au același nume default.