Salut și bine ai venit pe www.bcs16.ro dragă vizitatorule/posibil viitor client !

Despre noi

Cine sunt și ce servicii oferim?
Suntem doi băieți, ne pricepem cât de cât în domeniul IT și vream să oferim tuturor clienților boost(jucători) counter-strike 1.6 la prețuri avantajoase însă să nu uităm și de calitate nu doar cantitate !

De unde provin jucătorii?
Jucatorii ce intră pe serverele clienților provin din propriul și privatul nostru MasterServer .

Câți jucători folosesc MasterServer-ul nostru?
Dacă doriți să vedeți statistica jucătorilor ce folosesc MasterServerul nostru personal, intrați la secțiunea Statistică MasterServer sau accesați link-ul următor: Click aici pentru a vedea statistica zilnică a jucătorilor ce folosesc MasterServerul nostru !

Cum mărim numarul de jucatori în MasterServer ?
Ca să mărim numarul jucătorilor în MasterServer folosim site-uri de download cs 1.6 pentru a aduna jucători noi în fiecare zi și pentru a vă oferi calitate și pe viitor și cantitate.

Cum pot cumpăra boost(Adauga serverul in MasterServer) ?
Dacă dorești să cumperi boost(adaugarea serverului în masterserver), trebuie să plătești o taxă săptămânală, lunară sau trimestrială. Taxa pentru boost(adaugarea serverului în MasterServer) o găsești la secțiunea Prețuri Boost .

Ce jucători îmi vor intra pe server?
Jucatorii ce vor intra pe server sunt din toate țările inclusiv România .
O parte din jucători au unul din numele: BCS16 – Player, PlayerJucator – www.bcs16.ro , Player – www.bcs16.ro, Player, Player, Player, Player, Player, Player, s.m.d.p, pentru că fișierul config este read only, chiar dacă schimbă numele, când revin în cs au același nume default.