Salut și bine ai venit pe www.bcs16.ro dragă vizitatorule/posibil viitor client !

Descarcă Counter-Strike 1.6

Counter-Strike 1.6 - bcs16.ro

Counter-Strike 1.6 a fost creat cu ultimele update-uri . Counter-Strike 1.6 este gata să vă ofere protecție împotriva serverelor ce folosesc binduri, Trackerui.dll și alte fișiere ce strică buna funcționare a cs-ului .  Acest cs este cel original(default), nu are reclame incluse și a fost creat special pentru a oferii un lag cât mai mic și în același timp să poată fi descărcat foarte repede de jucători. Counter-Strike 1.6 are numai 342 mb și se descarcă foarte rapid. După descărcare, puteți instala joculu oriunde doriți pe disc .

După instalare, intrați în cs odată ce ați intrat in cs, vă puteți juca pe orice server doriți iar în lista cu servere din cs, veți găsi doar servere românești unde nu o să aveți lag mare. Serverele sunt de mai multe moduri și de la diferite firme de hosting deci vei avea de unde să alegi pe ce server să joci.

Pentru a juca Counter-Strike 1.6, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:

  • Procesor: 1.6 GHz
  • Memorie Ram: 512 MB
  • Placă Video: 128 MB
  • Spațiu pe Hard Disk: 1 GB

Imagini din joc. Click pe ele pentru a le mări!

Descarca Counter-Strike 1.6 Descarca Counter-Strike 1.6 Download Counter-Strike 1.6 CS 1.6 Non-Steam Descarca CS 1.6 Non-Steam Download CS 1.6 Non-Steam Counter-Strike 1.6 Executabil Counter-Strike 1.6 Arhiva Counter-Strike 1.6 Torrent Counter-Strike 1.6 Filelist

Atenție, această versiune de CS 1.6 a fost creată de echipa bcs16.ro. Pentru sesizări / drepturi de autor(copyrights), sunteți rugați să ne contactați și vom elimina link-ul spre fișierul din culpă.

Fișier-ul trimis a fost verificat/scanat de viruși și este curat!
Descarca Counter-Strike 1.6 - Arhiva Descarca Counter-Strike 1.6 - Executabil Descarca Counter-Strike 1.6 - Torrent

Echipa bcs16.ro, vă urează baftă la fraguri și așteaptă părerile voastre despre acest cs !