Concurs boost luna august 2017 - bcs16.ro

Salut !

Echipa Bcs16 Romania dorește să ofere un boost săptămânal gratuit unui deținător de server cs 1.6 prin intermediul acestui concurs !

Pentru că este primul concurs de acest gen, tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu completând modelul de mai jos:

 1. Numele vostru:
 2. Adresa Email (Funcțională):
 3. Ip-ul serverului:

Despre extragerea câștigătorului și data când va intra în posesia boostu-lui gratuit:
La fiecare server în parte, în funcție de data și ora înscrierii la concurs va fi adăugat un numar și pe data de 31.08.2017 se va face extragerea prin intermediul siteu-lui random.org (Ex: Gigel se înscrie la acest concurs pe data 09.08.2017 la ora 19:00 și este primul ce se înscrie la acest concurs, el va primi numarul 1. La ora 20:00 tot în aceiași zi se înscrie vasile la acest concurs, el va primi numarul 2 și tot așa mai departe.)
După ce va fi ales câștigătorul, vom lua legătura cu respectivul deținător și începând cu data 01.09.2017 respectivul va intra în posesia boostu-lui gratuit .

** Important:
La acest concurs pot participa atât administratorii de servere cs 1.6 ce au sau nu boost achiziționat în prezent la noi !
Înscrierea la acest concurs trebuie făcută de către deținătorul serverului !
Nu acceptăm înscrierea unui server de mai multe ori pe nume sau adrese de email diferite !
Serverele ce se pot inscrie la acest concurs trebuie sa fie gazduite la una din urmatoarele firme: Krond, ZeroPing, Tni, KGB .
Câștingătorul trebuie să respecte regulamentul pe toată perioada în care primește boost-ul săptămânal gratuit altfel va fi banat ip-ul și nu va mai putea beneficia pe viitor de boost gratuit sau cu plată ! Regulamentul îl aveți aici: https://www.bcs16.ro/regulament/

Câștigătorul acestui concurs este cel cu numarul 5 !

Video extragere – Concurs boost cs 1.6 Ediția 1

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prin:

18 thoughts on “Concurs boost cs 1.6 editia 1

 1. Nume Fofirca Sorin
  Adresa mail ownerpub.dement.sf@gmail.com
  Ip 89.46.123.39:27015 Toolz.ro ar trebui sa tineti cont de ei prin prisma faptului ca sunt mai vechi ca cei de la ZeroPing pe piata si chiar superiori lor.

  Bcs16 Romania: Nu ai fost inscris in concurs, motiv: acceptam servere de la krond, Zeroping, Kgb si TNI – Ip-ul specificat mai sus apartine celor de la NAV Communications

 2. Nu se mai fac inscrieri la acest concurs. Castigatorul a fost extras si i-a fost oferit si un boost saptamanal(7zile).
  Ramaneti alaturi de noi. Da-ne un like facebook la adresa https://www.facebook.com/Bcs16.ro/ pentru a va informa atunci cand dam drumul la concursul cu numarul 2 .

  Cu respect,
  Echipa Bcs16.Ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *